Vízitúra, kenutúra, rafting, vitorlástúra > 2. oldal > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vízitúra, kenutúra, rafting, vitorlástúra > 2. oldal > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fitzroy - Rafting, csapatépítés
http://www.fitzroy.hu/

A Fitz Roy Extrémsport rafting, vadvízi túrákat, out door programokat, csapatépítéseket szervez és bonyolít le. Tekintse meg izgalmas ajánlatainkat.

Fitzroy - Rafting, csapatépítés
Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló
http://tiszataviokocentrum.hu/hu/okocentrum/szolgaltatasok-programok.html

Az Ökocentrum közelében kiépített Tisza-tavi Vízi Sétányon a víz fölött 1500 méter hosszan vezet az út a különböző megfigyelési pontokhoz, ahonnan a látogatók megcsodálhatják a Tisza-tónál élő madarakat anélkül, hogy megzavarnák őket. A kiindulási ponthoz egy 20 személyes kishajóval lehet eljutni, mindössze néhány perc alatt. Ha önállóan szeretné felfedezni a Tisza-tó rejtelmeit, béreljen csónakot GPS navigációs készülékkel! Válasszon a 12 féle útvonal közül: az egy órás, 2,7 km-es rövid túrától kezdve a több órás 24,6 km hosszú körútig.

Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló
KajakShop - kajak, kenu bérbeadás, túrák
http://www.kajakshop.hu

Cégünk, a Skiboy KajakShop különböző típusú kajakok, illetve kenuk forgalmazásával, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozik. Teljes termékkínálatunkat a honlapunkon megtekintheti. Az általunk forgalmazott kajakok, illetve kenuk mindegyike nagyon jó minőségű és megbízható termék, így amennyiben minket választ és tőlünk vásárol kajakot vagy kenut, akkor biztosíthatjuk róla, hogy Ön sem fog csalódni és hogy elégedett lesz termékeinkkel, illetve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal egyaránt. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

KajakShop - kajak, kenu bérbeadás, túrák
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 301 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 301 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3694