Túraszervező, túraszervező iroda, utarási iroda, túravezető > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Túraszervező, túraszervező iroda, utarási iroda, túravezető > 7 weboldal. Kategória leírása: Túraszervező utazási irodák és túravezetés: aktív túrák szervezése, legyen az hegyi, vízi, motoros vagy kerékpáros.
Szponzorált linkek
Eupolisz
http://www.eupolisz.hu/

Eupolisz Utazási Iroda - Ha unod az ipari turizmust. Természetjáró utazások, outdoor túrák, trekkingek, körutak az egész világon. Magyarország egyik vezető természetjáró, bakancsos utazási iroda.

Eupolisz
Túravezetés
http://turavezetes.hu/

A túravezető az, aki embereket visz sétálni, kirándulni, túrázni, közben rengeteg információt szolgáltat különböző helyekről, növényekről, állatokról, ezzel esetleg a további érdeklődés csíráját elültetve egyesekben. Ehhez pedig a természet szeretetén túl megfelelő tudásanyagra is szüksége van. Ezt a tudásanyagot lehet elsajátítani a Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) keretein belül szervezett túravezető tanfolyamokon.

Túravezetés
Gyalogos túravezetés a Gaja-völgyben
http://www.gajavolgy.hu/turavezetes/gyalogos-turavezetes

Túracélok: Klasszikus Gaja-völgy, Római fürdő, Gánt – bányavilág, Hamuház és Károly-lak, Vértesi barangolás, Titok túrák! Egyedi túracélok tervezésére, vezetésére is lehetőség van, a kiszemelt célpont előzetes egyeztetése után. A vezetett túrák célja a környék látnivalóinak bemutatása, a természet szépségeinek megismerése, a kikapcsolódás.

Gyalogos túravezetés a Gaja-völgyben
Cinto Túraklub Utazási Iroda Kft.
http://www.cinto.hu/

Cinto Túraklub Utazási Iroda Kft. - Nagy kalandok kis csoportoknak. Programok: fotóstúra, trekking- és gyalogtúra, sí- és hótalpas túra, Via Ferrata, kalandkörút, túrák bel- és külföldön.

Cinto Túraklub Utazási Iroda Kft.
Toszkána kerékpártúra
http://utazom.com/ut/toszkana-kerekpartura

Biciklis nyaralási ajánlat: 9 napos kerékpártúra Toszkánában, a világ egyik legszebb vidékén. Minden kerékpározni szerető embert szeretettel várunk. Utazásunk családoknak is kiváló. Drótparipánk nyergében keressük fel az eldugott falvakat és a békés falusi tájat. A csomagokat a kísérőautó szállítja.

Toszkána kerékpártúra
Katautak
http://www.katautak.hu/

Az útvonal, látnivalók, programok megszervezésén és a komplett útiterv, a költségvetés összeállításán túl szívesen nyújtok gyakorlati segítséget is, legyen szó szállásfoglalásról, kompjegy vásárlásról, bármiről, aminek akár nyelvi, akár egyéb akadályai vannak. Amennyiben személyre szabott, egyedi utazásra vágysz,bátran fordulj hozzám!

Katautak
Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
http://www.baraka.hu/

Baraka Utazási Iroda - Az aktív pihenés szervezője. Kalandtúrák, gyalogtúrák, hegymászás, körutazások a Bükktől a Himalájáig.

Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749