Túrák külföldön, külföldi túrák > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Túrák külföldön, külföldi túrák > 11 weboldal. Kategória leírása: Túrázás, kirándulás külföldi országok tájain.
Szponzorált linkek
Gyalogtúra útvonalak az Egyesült Királyságban
http://www.ldwa.org.uk/ldp/public/list_of_paths.php?sort_order=N

Gyalogtúra útvonalak az Egyesült Királyságban. Információk: táv, térkép.

Gyalogtúra útvonalak az Egyesült Királyságban
Walking & Hiking UK
http://www.walkingandhiking.co.uk/

Gyaloglás, túrázás az Egyesült Királyságban. Az oldal kezdő és tapasztalt túrázóknak egyaránt hasznos. Tippek, útvonalak, térképek...

Walking & Hiking UK
Túrázás Ausztriában
http://www.austria.info/hu/mozgas-es-termeszet/turazas-ausztriaban-1141849.html

Érdekes, látványos célpontok Ausztriában. Kilátóhelyek, kalandparkok, túracélpontok.

Túrázás Ausztriában
Erdély - Fogarasok
http://www.fogarasok.hu/

A motoros túrák illetve a busszal megközelített gyalogtúrák jellege főképp aktív pihenésre irányul, túrázás, hegymászás, barlangászat, ugyanakkor itt kulturális programokra is rátalálsz. Útjaink ezen fűszerezésével azt szeretnénk elérni, hogy Te, mint utasunk, jobban megismerd Erdély szépségét, földrajzát, történelmét.

Erdély - Fogarasok
Hiking & Biking
http://www.hiking-biking.com/hu/home.html

Türkizszínű folyók, sötétzöld erdők, hegycsúcsok lélegzetelállító panorámával, meseszép kertes tájak és jótékony termálfürdők – Stájerország és a határos szlovéniai Pomurje, Maribor, a Pohorje, Spodnje Podravje és Koroška mind-mind felfedezésre vár és rengeteg élményt tartogat. Minden évszakban és minden területen.

Hiking & Biking
Motorosszán túra Erdélyben
http://motorosszan.hu

Erdélyi motorosszán túrák. Csapatunk 30-40 túrázásra felkészített motorosszánnal, hótappancs túrákkal várja a vendégeket. SLIDE SC. Motorosszán Centrum.

Motorosszán túra Erdélyben
Kalandtúrák külföldön
http://www.bekatutaj.net/

Válogass kedvedre kalandtúráink közül: ha szereted a telet, gyere velünk sítúráinkra, amennyiben a vízért vagy oda nálunk találsz vízitúrákat, rafting kalandtúrákat is. A hétvégi pár napostól kezdve, az egy hetes túrákig, nagy választékot találsz, mind belföldön, mind külföldön egyaránt. Az élmény és a jó társaság garantált!

Kalandtúrák külföldön
Kerékpáros túrák Németországban
http://www.bikeholidays.hu/nemetorszag

az országban elsőrangú kerékpáros infrastruktúrát találunk, több mint 40 000 km hosszú kerékpáros túraútvonal hálózattal és meglepően szép, igazi pihenésre alkalmas vidéket. Természeti és kultúrális látnivalóival nem lehet betelni.

Kerékpáros túrák Németországban
Dalmatia Trekking
http://www.dalmatiatrekking.com/

Horvátország tökéletes célpont az aktív pihenést élvezőknek. Az oldal bemutatja a népszerű turista célpontokat, nemzeti parkokat.

Dalmatia Trekking
Független utazó
http://www.fuggetlenutazo.com/

Független utazó...lépj le! Útleírások, látnivalók, ajánlók a világ számos pontjáról.

Független utazó
Lovastúra a Mátai Ménessel
http://www.hortusnaturaehotels.hu/lovastura.hu.php

Tiszafüred-Hortobágy-Tokaj lovastúra: 7 éjszaka, 6 nap lovaglás, teljes ellátás. A túraútvonal hossza lóháton 250 km 6 nap alatt. Lovastúrák lóháton, lovas kocsin: Csillagtúra, a Hortobágyi Nemzeti Park legszebb területein, napi 40 kilométer lovagolással. Vendégeink, minden este szállodánkban alszanak, a túra teljes hossza 240 km. Ez a lovastúra gyakorlott lovasok részére ajánlott, a kevésbé gyakorlott lovasok lovas kocsin tehetik meg ugyanezt a túrát.

Lovastúra a Mátai Ménessel
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749