Túrázás, kirándulás, túratárs > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Túrázás, kirándulás, túratárs > 14 weboldal. Kategória leírása: Túrázással, kirándulással foglalkozó oldalak, portálok.
Szponzorált linkek
Kirándulástervező
http://kirandulastervezo.hu/

Magyarország kirándulási célpontja egy helyen összegyűjtve, így Ön kényelmesen megtervezheti családi, baráti vagy céges kirándulásait.

Kirándulástervező
Szép Magyarország Magazin
http://www.szepmagyarorszag.hu/

Élménybeszámolók, izgalmas belföldi látnivalók, kirándulási célpontok, kulturális programok.

Szép Magyarország Magazin
Sétafika
http://www.setafika.hu/

Sétafika túraportál. Túra, kirándulás? Hétvégenként sok-sok túra közül választhatsz! Rajtad múlik, hogy csapatunkkal tartasz-e ki a természetbe. Ingyen szervezünk gyalogos-, kerékpáros és vízitúrákat, önköltségi alapon veszünk részt rajtuk és kötetlenül érezzük jól magunkat a szabadidős programokon!

Sétafika
adventures.hu
http://www.adventures.hu/

adventures.hu - Túra portál fórum alapon. Túra beszámolók, túra programok a fórumban, melyekre jelentkezhetsz és felteheted kérdéseidet.

adventures.hu
TúraBázis
http://www.turabazis.hu/

A TúraBázis, a magyarországi bakancsos (gyalogos) és kerékpáros turisták információs bázisa. Túramozgalmak, turistautak, térképek, települések, tanösvények, arborétumok, túra szervezők, szálláshelyek, látnivalók, túraleírások.

TúraBázis
Túrafotók, beszámolók
http://www.turafotok.hu/

Túrafotók, túrabeszámolók, leírások fotókkal és élménybeszámolók. A TúraFotók.hu a trekking / túra iránt érdeklődők oldala.

Túrafotók, beszámolók
Aktuális túrák gyűjteménye
http://sportersplanet.com/hu/tura/turak-listazasa

A Sporters' Planet segít neked megtalálni a hozzád legközelebb eső, vagy számodra leginkább megfelelő túrát bármilyen sportágban.

Aktuális túrák gyűjteménye
turistajelzes.hu
http://www.turistajelzes.hu/

Turistajelzés portál - Gyalogos útvonalak (turistautak, zarándokutak, zöldutak, tanösvények és hasonlók) kijelölésének szakmai tárháza.

turistajelzes.hu
Túra és túratárs kereső
http://www.turatars.com/

Túra és túratárs kereső közösségi oldal az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Túrázás, ismerkedés egy oldalon. Csatlakozz te is a közösséghez! Regisztrált tagként, akár minden héten csatlakozhatsz a kiírt túrákhoz. A túrák során bejárhatod a hazai tájakat és a környező országok magashegyeit is: Magas-Tátra, Erdély, Déli-Kárpátok, Alpok, Dolomitok és még sorolhatnánk. A gyalogtúrák mellett, via ferrata túra, magashegyi túrák, biciklitúra és vízitúrák is várnak rád.

Túra és túratárs kereső
Túrázz velünk
http://www.turazzvelunk.hu/

Túrázz velünk túraportál: programok amelyeket hazai magánszemélyek, túraklubok, egyesületek, cégek vagy irodák szerveznek. Hasznos információk, tanácsok túrafelszerelésekhez, túrázáshoz.

Túrázz velünk
Mozgásvilág
http://www.mozgasvilag.hu/

mozgásvilág.hu - Sport, outdoor, szabadidő, aktív életmód és utazás.

Mozgásvilág
ITour - Vándorok
http://www.vandorok.hu/

A honlap mindazoknak szól, akik szeretnek túrázni, aktív módon élni, szeretik a kalandokat és a felfedezéseket.

ITour - Vándorok
kirandulohelyek.com
http://kirandulohelyek.com

Kirándulóhelyek.com. Kirándulni szeretnél, de nem tudod hova menj? Az oldalon ábécé szerint kategorizáltam Magyarország legnépszerűbb illetve nem feltétlen közismert, de ettől függetlenül ideális kirándulóhelyeit. Az oldal célja, hogy egy helyen megtalálható legyen az ország körülbelül félszáz olyan pontja, amit mindenképp érdemes egyszer legalább megtekinteni. Hogy minden egy helyen legyen, az aznapi időjárás adatokat is megtalálod az oldalon.

kirandulohelyek.com
Trekhunt: szervezett túraajánlatok összegyűjtve
https://www.trekhunt.com/hu

Trekhunt, a kirándulók és kalandorok globális keresőmotorja. Több, mint 1000 kaland 80 országból egy helyen. Hasonlítsd össze a szolgáltatók ajánlatait és foglalj online, bankkártyaadatok megadása nélkül. Segíteni szeretnénk az embereknek, hogy megtapasztalják a Természet adta csodákat és ezáltal minden alkalommal maguk is többé válhassanak.

Trekhunt: szervezett túraajánlatok összegyűjtve
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749