Természetbarát szálláshelyek, kulcsosház, turistaszállás > Túra, túrázás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Természetbarát szálláshelyek, kulcsosház, turistaszállás > 17 weboldal. Kategória leírása: Természetbarát szálláshelyek: turistaház, kulcsosház, turistaszállások.

tura.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kulcsosház adatbázis
Kulcsosház adatbázis
http://www.kulcsoshaz.hu/

Magyarországi kulcsosházak, szállások gyűjteménye túrázóknak, tájegységenként.

www.kulcsoshaz.hu
Szarvasház - Döbrönte
Szarvasház - Döbrönte
http://www.szarvashaz.hu/

Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont. 8597 Döbrönte, Fő u. 31.

www.szarvashaz.hu
Ráktanya kulcsosház - Hárskút
Ráktanya kulcsosház - Hárskút
http://www.raktanya.shp.hu/

Ráktanya Hárskúttól 5 km-re, a Hajag-hegy oldalában, az erdőben található. Turistaszálló, nyári tábor, erdei iskola és kulcsosház a Magas-Bakony rengetegében! Főleg csoportok számára. A házakban szobák (3-12 ágyasig), konyhák, fürdőszobák, étkező-közösségi helyiségek találhatók. Víz, villany van, a főzés önellátó. Személyautóval nehezen közelíthető meg, a csoportok csomagjait igény esetén terepjáróval szállítjuk.

www.raktanya.shp.hu
Malomerdő Panzió és Üdülőház
Malomerdő Panzió és Üdülőház
http://malomerdo.hu/

Malomerdő Panzió és Üdülőház - Ökoturisztikai központ, melynek tulajdonosa és üzemeltetője a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Olyan ökoturisztikai központot kívántunk létrehozni, melynek segítségével a fenntartható turizmus szempontjait szem előtt tartva ismertethetjük meg vendégeinkkel a Vértes természeti értékeit, növény- és állatvilágát, történelmi emlékeit, valamint az erdő- és vadgazdálkodáshoz illetve a környezet- és természetvédelemhez kapcsolódó szakmákat, hagyományokat.

malomerdo.hu
Gyopár Panzió és Kemping , Torockó
Gyopár Panzió és Kemping , Torockó
http://www.gyoparpanzio.hu/

A fáradt turista itt tökéletes nyugalomra talál: a parasztházak, a csörgedező patak, a vízimalom, a torockószentgyörgyi vár romjai, az elhagyatott vas- és aranybányák, történelmi hagyományai, mészkőszirtjei, Torockót Erdély egyik legvonzóbb turisztikai vidékévé tették. Igényes kivitelezésű gerendaházunkban 2 két- és 2 háromágyas, pótágyazható szobával várjuk vendégeinket. A nagy házhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. Ezen kívül a kempingben 13 db kétágyas, tágas, teraszos kerti faház és 2 db egyágyas kisház található. Sátorral további 30 főt tudunk fogadni. A sátorhelyeken áramellátás van.

www.gyoparpanzio.hu
Fehérkőlápa turistaház - Lillafüred
Fehérkőlápa turistaház - Lillafüred
http://lapa.hu/

A ház egy fenyveserdőben fekszik 586 méter tengerszint feletti magasságban. A szállás autóval megközelíthető és a házi-kedvencek elhelyezése sem okoz gondot.

lapa.hu
Magdolna Ház - Szögliget
Magdolna Ház - Szögliget
http://www.magdolnahaz.hu/

A Magdolna házat működtető eltökélt csapat azon szorgoskodik, hogy az idelátogatók a legnagyobb mértében élvezhessék és ismerhessék meg az Aggteleki Nemzeti Park természeti kincseit. A ház óriási udvara, a gyümölcsös kertje, a hatalmas diófák, a kert végében kanyargó túraútvonalak, a környező bükkerdő, a ház előtt futó patak, a csend, a friss levegő mind-mind természetközeli élményt nyújt. A ház nagyszerű kiinduló pont a Cserehát, az Aggteleki-karszt és a Szlovák-karszt barlangjainak, erdeinek és falvainak felfedezéséhez.

www.magdolnahaz.hu
Frank-hegyi Turistaház
Frank-hegyi Turistaház
http://www.frankhegypanzio.hu/

A Frank-hegyi menedékház 15 férőhellyel, egy kétágyas, egy négyágyas és egy hétágyas szobával rendelkezik, melyekhez külön fürdőszoba tartozik.

www.frankhegypanzio.hu
Öregbakony
Öregbakony
http://www.oregbakony.hu/

Öregbakony Turistaház és Erdei iskola. A Magas-Bakonyi Tájvédelmi Körzetben, Zirc közelében Vinye településen. Szállásfoglalás, túraprogramok, erdei iskolák szervezése.

www.oregbakony.hu
Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
http://www.matravendeghaz.hu

A Borostyán Vendégház a Mátra festői településén, Mátraszentimrén található. Az apartmanház egyszerre legfeljebb 6-8 fő számára kényelmes szálláshely, melyet egyszerre legfeljebb egy társaság részére adunk ki. Mátraszentimre igazi kis turistaparadicsom. Télen a szomszédos Mátraszentistvánba érkező síelők töltik meg a falut élettel, nyáron a pihenni, télen és tavasszal a túrázni, kirándulni vágyók találhatnak hasznos időtöltést.

www.matravendeghaz.hu
Visegrád Turistaház
Visegrád Turistaház
http://www.visegradturistahaz.hu/

Az épületben 45 - 50 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az udvaron található tároló alkalmas az ide látogató vendégek kerékpárjainak, kenuinak vagy egyéb felszerelésének tárolására.

www.visegradturistahaz.hu
Turista Park - Szentlélek
Turista Park - Szentlélek
http://www.turistapark.hu/

Az 1990-ig katonai objektumként működő terület 2001-től elsősorban a természetbarát turistáknak nyújt szolgáltatásokat. Különböző kategóriájú szálláshelyek, kempingezési lehetőség, játszótér, sportpálya, mászótorony, szabadtéri konyha, kulturált kocsma, és outdoor programlehetőség várja az aktív szabadidő kedvelőit.

www.turistapark.hu
Vadász Turista Centrum
Vadász Turista Centrum
http://www.vadaszturistacentrum.hu/

Vadász Turista Centrum, Mátraszentlászló. Ha egy időre elszakadnál a városi zsivajtól, kosztól, tömegtől, és kikapcsolódásra, csendre, békességre vágysz, akkor szeretettel várunk! Hozd magaddal kistestű házikedvencedet is. Kutyusok számára is óriási élvezetet jelent, ha a gazdival együtt vehet részt a nagy közös hegyi zsákmányszerző túrán.

www.vadaszturistacentrum.hu
Napfény ifjúsági és sporttábor
Napfény ifjúsági és sporttábor
http://www.napfeny.kx.hu/

Napfény tábor - Őrimagyarósd. Ifjúsági és sporttábor valamint erdei iskola fogadóhely.

www.napfeny.kx.hu
Mátra szállás: Mókus Vendégház
Mátra szállás: Mókus Vendégház
http://bagolyirtas.hu/

810 méteren, a Felső-Mátra szívében várja Önt Mátraszentimre-Bagolyirtás, az ország legmagasabban fekvő települése. A szállás egész évben nyitva áll a pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyók számára.

bagolyirtas.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 298 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3624