Természetbarát szálláshelyek, kulcsosház, turistaszállás > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Természetbarát szálláshelyek, kulcsosház, turistaszállás > 17 weboldal. Kategória leírása: Természetbarát szálláshelyek: turistaház, kulcsosház, turistaszállások.
Szponzorált linkek
Kulcsosház adatbázis
http://www.kulcsoshaz.hu/

Magyarországi kulcsosházak, szállások gyűjteménye túrázóknak, tájegységenként.

Kulcsosház adatbázis
Szarvasház - Döbrönte
http://www.szarvashaz.hu/

Szarvasház Turistaház és Oktatóközpont. 8597 Döbrönte, Fő u. 31.

Szarvasház - Döbrönte
Ráktanya kulcsosház - Hárskút
http://www.raktanya.shp.hu/

Ráktanya Hárskúttól 5 km-re, a Hajag-hegy oldalában, az erdőben található. Turistaszálló, nyári tábor, erdei iskola és kulcsosház a Magas-Bakony rengetegében! Főleg csoportok számára. A házakban szobák (3-12 ágyasig), konyhák, fürdőszobák, étkező-közösségi helyiségek találhatók. Víz, villany van, a főzés önellátó. Személyautóval nehezen közelíthető meg, a csoportok csomagjait igény esetén terepjáróval szállítjuk.

Ráktanya kulcsosház - Hárskút
Malomerdő Panzió és Üdülőház
http://malomerdo.hu/

Malomerdő Panzió és Üdülőház - Ökoturisztikai központ, melynek tulajdonosa és üzemeltetője a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Olyan ökoturisztikai központot kívántunk létrehozni, melynek segítségével a fenntartható turizmus szempontjait szem előtt tartva ismertethetjük meg vendégeinkkel a Vértes természeti értékeit, növény- és állatvilágát, történelmi emlékeit, valamint az erdő- és vadgazdálkodáshoz illetve a környezet- és természetvédelemhez kapcsolódó szakmákat, hagyományokat.

Malomerdő Panzió és Üdülőház
Gyopár Panzió és Kemping , Torockó
http://www.gyoparpanzio.hu/

A fáradt turista itt tökéletes nyugalomra talál: a parasztházak, a csörgedező patak, a vízimalom, a torockószentgyörgyi vár romjai, az elhagyatott vas- és aranybányák, történelmi hagyományai, mészkőszirtjei, Torockót Erdély egyik legvonzóbb turisztikai vidékévé tették. Igényes kivitelezésű gerendaházunkban 2 két- és 2 háromágyas, pótágyazható szobával várjuk vendégeinket. A nagy házhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. Ezen kívül a kempingben 13 db kétágyas, tágas, teraszos kerti faház és 2 db egyágyas kisház található. Sátorral további 30 főt tudunk fogadni. A sátorhelyeken áramellátás van.

Gyopár Panzió és Kemping , Torockó
Fehérkőlápa turistaház - Lillafüred
http://lapa.hu/

A ház egy fenyveserdőben fekszik 586 méter tengerszint feletti magasságban. A szállás autóval megközelíthető és a házi-kedvencek elhelyezése sem okoz gondot.

Fehérkőlápa turistaház - Lillafüred
Magdolna Ház - Szögliget
http://www.magdolnahaz.hu/

A Magdolna házat működtető eltökélt csapat azon szorgoskodik, hogy az idelátogatók a legnagyobb mértében élvezhessék és ismerhessék meg az Aggteleki Nemzeti Park természeti kincseit. A ház óriási udvara, a gyümölcsös kertje, a hatalmas diófák, a kert végében kanyargó túraútvonalak, a környező bükkerdő, a ház előtt futó patak, a csend, a friss levegő mind-mind természetközeli élményt nyújt. A ház nagyszerű kiinduló pont a Cserehát, az Aggteleki-karszt és a Szlovák-karszt barlangjainak, erdeinek és falvainak felfedezéséhez.

Magdolna Ház - Szögliget
Frank-hegyi Turistaház
http://www.frankhegypanzio.hu/

A Frank-hegyi menedékház 15 férőhellyel, egy kétágyas, egy négyágyas és egy hétágyas szobával rendelkezik, melyekhez külön fürdőszoba tartozik.

Frank-hegyi Turistaház
Öregbakony
http://www.oregbakony.hu/

Öregbakony Turistaház és Erdei iskola. A Magas-Bakonyi Tájvédelmi Körzetben, Zirc közelében Vinye településen. Szállásfoglalás, túraprogramok, erdei iskolák szervezése.

Öregbakony
Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
http://www.matravendeghaz.hu

A Borostyán Vendégház a Mátra festői településén, Mátraszentimrén található. Az apartmanház egyszerre legfeljebb 6-8 fő számára kényelmes szálláshely, melyet egyszerre legfeljebb egy társaság részére adunk ki. Mátraszentimre igazi kis turistaparadicsom. Télen a szomszédos Mátraszentistvánba érkező síelők töltik meg a falut élettel, nyáron a pihenni, télen és tavasszal a túrázni, kirándulni vágyók találhatnak hasznos időtöltést.

Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
Visegrád Turistaház
http://www.visegradturistahaz.hu/

Az épületben 45 - 50 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az udvaron található tároló alkalmas az ide látogató vendégek kerékpárjainak, kenuinak vagy egyéb felszerelésének tárolására.

Visegrád Turistaház
Turista Park - Szentlélek
http://www.turistapark.hu/

Az 1990-ig katonai objektumként működő terület 2001-től elsősorban a természetbarát turistáknak nyújt szolgáltatásokat. Különböző kategóriájú szálláshelyek, kempingezési lehetőség, játszótér, sportpálya, mászótorony, szabadtéri konyha, kulturált kocsma, és outdoor programlehetőség várja az aktív szabadidő kedvelőit.

Turista Park - Szentlélek
Vadász Turista Centrum
http://www.vadaszturistacentrum.hu/

Vadász Turista Centrum, Mátraszentlászló. Ha egy időre elszakadnál a városi zsivajtól, kosztól, tömegtől, és kikapcsolódásra, csendre, békességre vágysz, akkor szeretettel várunk! Hozd magaddal kistestű házikedvencedet is. Kutyusok számára is óriási élvezetet jelent, ha a gazdival együtt vehet részt a nagy közös hegyi zsákmányszerző túrán.

Vadász Turista Centrum
Napfény ifjúsági és sporttábor
http://www.napfeny.kx.hu/

Napfény tábor - Őrimagyarósd. Ifjúsági és sporttábor valamint erdei iskola fogadóhely.

Napfény ifjúsági és sporttábor
Mátra szállás: Mókus Vendégház
http://bagolyirtas.hu/

810 méteren, a Felső-Mátra szívében várja Önt Mátraszentimre-Bagolyirtás, az ország legmagasabban fekvő települése. A szállás egész évben nyitva áll a pihenésre és aktív kikapcsolódásra vágyók számára.

Mátra szállás: Mókus Vendégház
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749