Motoros túra, motorozz, túra motorral > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Motoros túra, motorozz, túra motorral > 14 weboldal. Kategória leírása: Barangolások, túrák motorral: útvonalak, programok, szervezők.
Szponzorált linkek
motorostura.hu
http://www.motorostura.hu/

Hasznos információk, tippek, túraajánlók, térképek motorosoknak. Nézd át legújabb cikkeinket, és indulj útnak!

motorostura.hu
Aktuális túrák, rendezvények
http://www.motorozz.hu/

Aktuális túrák, rendezvények, fórum a motorozz.hu oldalán. Hasznos tippek, biztosítás, túracélpont ajánlók, útvonaltervező.

Aktuális túrák, rendezvények
Motoros túra beszámolók
http://csajokamotoron.hu/motoros-tura/

csajokamotoron.hu - Motoros túra beszámolók, leírások, motoros kirándulások.

Motoros túra beszámolók
Rhino Tours
http://rhinotours.hu/

Ha nincs túl sok tapasztalatod motoros túrák terén, csatlakozz a Rhino Tours által szervezett túrákra. Rutinos és kezdő motorosokat is várunk, túráinkon több csoportban motorozunk, így mindenki megtalálja a számára kedvező tempót.

Rhino Tours
Alpine Bike Tours
http://www.alpinebiketours.eu/

Túraterveink folyamatos kiírása az oldalon, nézz be hozzánk és jelentkezz túráinkra! Túrák az osztrák, német, svájci és olasz Alpokon keresztül.

Alpine Bike Tours
Route 66 USA motorostúra
http://www.panaco.hu/utak/Route_66_USA_motorostura/

Az amerikai álom ezen az úton valósággá válik! A világ leghíresebb útjának bejárása megváltoztathatja az ember életét. Az ember átutazik 4300 kilométeren, 8 államon, 3 időzónán, és egynek érzi magát a híres amerikai kalandorok közül. A 66-os út a legendás út nyugatra, Kaliforniába, amely hosszú időn keresztül sok-sok szerencsevadász, nincstelen, lázadó, hippi, kalandor útja volt, akik mind tartottak valahová, az ismeretlenbe.

Route 66 USA motorostúra
BMW Motoros Túraklub
http://www.bmwmtm.hu/

Klubunk célja, hogy szervezett keretet adjon a BMW motorkerékpárosoknak a közös hazai, külföldi, pár napos és több hetes sportos túrákhoz.

BMW Motoros Túraklub
Vaslovasok.hu - Programok, túrák
http://www.vaslovasok.hu/motoros-turak.html

Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények. Bejárt túrák, túraútvonal ismertetők.

Vaslovasok.hu - Programok, túrák
Motoros túrázás másképp
http://motorosturazas.hu/

Elkészült a túranaptárunk. A részletek már jórészt megvannak, a többin dolgozunk. Válogass a kiírt túrák közül, jelentkezz, érdeklődj ha szeretnél többet tudni..

Motoros túrázás másképp
Enduro túra Észak-Thaiföldön
http://www.panaco.hu/utak/Enduro_tura_Eszak_Thaifoldon/

Az enduro túránk azért különleges, mert olyan helyekre fogunk eljutni, ahová a turistabuszok nem tudnak, olyan emberekkel találkozunk, akikkel mások nagyon ritkán. Rengeteg érdekes dolgot tapasztalunk meg az út során, sok élménnyel gazdagodunk. Különösebb motoros tapasztalat nem kell az úthoz. Ínyenceknek különösen finom lesz a kirándulás.

Enduro túra Észak-Thaiföldön
Fly & Ride Travel
http://flyandride.hu/

A Fly & Ride Travel megkönnyíti motoros túráitok szervezését egy turisztikai szakemberekből álló csapat segítségével, akik maguk is aktívan motoroznak. A megszervezett túrákon felül törekszünk a motorosok minden utazással kapcsolatos igényeit kielégíteni a szállásfoglalástól az útvonaltervezésen át a biztosításkötésig.

Fly & Ride Travel
Motorozz velünk
http://www.motorozzvelunk.hu/

Motorozz velünk! Csatlakozz túráinkhoz! Hogy miért? Mi megszervezünk mindent helyetted, tudjuk hol kell megállni és fényképezni és ahol nem szabad vesztegetni az időnket. Ha 1000 kanyart ígérünk a túrára akkor az meg is lesz!

Motorozz velünk
Barangoló Motorosok
http://www.barangolo.com/

Szeretünk túrázni és motorozni. Elsődleges célterületünk Erdély és a Kárpátmedence. Túrázni, felfedezni vágyó motorosok vagyunk. Oldalunkon túráinkról találsz leírásokat, fotókat, letölthető GPS nyomvonalakat. Varázsa és közelsége miatt is elsődleges célunk Erdély minél alaposabb megismerése, de persze Hazánk és Európa más tájain is szivesen barangolunk.

Barangoló Motorosok
A moto24 segít a motoros túra megszervezésében
http://moto24.hu/motoros-tura

Egy frissítő motoros túra mindig nagy élményt jelent. A hozzá szükséges motoros túraútvonalak kiszámítása azonban sokaknak csak nyűg. Ilyen esetben nyújt segítséget a Moto24 csapata! Te megmondod, hogy hol kívánsz túrázni, moto24 pedig összerakja neked a motoros túra részleteit. Ilyen például a szállás, túraútvonalak és költségek megtervezése. Neked pedig nincs más feladatot, mint hogy kiélvezd a túramotorozást! Motoros túrák Magyarországon és a határon túl (pl. népszerű a dolomitoki motoros túra) egyaránt tervezhetőek, bérmotorral vagy saját mocival. A linken képek is vannak a helyszínekről. A motoros túrák Magyarországon akkor a legfelejthetetlenebbek, ha ismerősökkel megyünk. Vesd bele magad Te is, kérj ajánlatot motoros túraútvonalakról!

A moto24 segít a motoros túra megszervezésében
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749