Útifilm, túra magazin, könyv > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Útifilm, túra magazin, könyv > 13 weboldal. Kategória leírása: Természettel, túrázással kapcsolatos kiadványok: magazinok, könyvek, útifilmek.
Szponzorált linkek
A mi erdőnk magazin
http://amierdonk.hu/

A kéthavonta megjelenő kiadvány igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok tevékenységi körét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. Az erdő mindenki számára más: a favágónak munkahely, az erdésznek hivatás, a turistának pedig egy kellemes hely az időtöltésre, feltöltődésre. A kiadvány segítségével betekintést kaphatunk mindnyájunk erdejének életébe, annak életközösségébe.

A mi erdőnk magazin
Természet Búvár Magazin
http://tbuvar.hu/

A TermészetBÚVÁR hazánk egyik legnagyobb múltú és 1991 óta egyik legsikeresebb tudományos ismeretterjesztő orgánuma. A természetről szól – mindenkihez! Értéket, szépséget kínál évente hatszor. Az egyetlen olyan lap hazánkban, amely fő hivatásának tekinti a kor követelményeinek megfelelő környezeti kultúra megteremtését és minél szélesebb körű meghonosítását. Különösen fontos szerepet tölt be a felnövekvő korosztályok környezeti nevelésében.

Természet Búvár Magazin
Turista Magazin
http://www.turistamagazin.hu/

Természetjáró Turista Magazin. Turisztikai szaklap a túrázáson és sportokon kívül a szabadidőről és egészséges életmódról. Megjelenik havonta a Magyar Természetjáró Szövetség gondozásában.

Turista Magazin
Magyar Turista
http://www.magyarturista.com/

A 2003-ban alapított és azóta havi rendszerességgel megjelenő Magyar Turista bemutatja a Kárpát-medence turisztikai látnivalóit, a felkeresésükhöz szükséges információkat (megközelíthetőség, nyitva tartás, belépődíj, stb.). A folyóirat feldolgozza Magyarország és a szomszédos országok természeti látnivalóit.

Magyar Turista
MTV videótár: ...És még egymillió lépés
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/03/30/17/_Es_meg_egymillio_lepes_1_resz_A ...

MTV videótár: ...És még egymillió lépés Rockenbauer Pál és csapata az Országos Kéktúra útvonalának bejárása után 7 évvel, 1986 augusztus végén újra elindult felfedezni Magyarországot, ezúttal a Dél-Dunántúl természeti és kulturális értékeit. A Velem-Kaposvár szakasz 1989-től vált a Kék út szerves részévé, "Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra" néven.

MTV videótár: ...És még egymillió lépés
Útifilm DVD-k
http://www.dvdplusz.hu/utifilm

DVD filmek, útifilmek rendelése online - DVD+ webáruház.

Útifilm DVD-k
A Camino - Elmentünk a Nap után!
http://www.mozi-dvd.hu/cikk4472.html

magyar film 2006 - ismeretterjesztő, útifilm. Öt egyetemista és egy pszichológusnő végigjárta a spanyolországi zarándokút, a Camino 860 kilométerét. A film a fizikai megpróbáltatások és az élmények okozta lelki örömök ábrázolásával mutatja be a híres és gyönyörű Camino utat. www.mozi-dvd.hu - Filmes információs adatbázis.

A Camino - Elmentünk a Nap után!
Világjáró Utazási Magazin
http://www.vilagjaromagazin.hu/

Világjáró Utazási Magazin. Élménybeszámolók, utazások és izgalmas cikkek külföldről és belföldről!

Világjáró Utazási Magazin
National Geographic
http://www.ng.hu/

National Geographic hivatalos magyar weboldala. A földrajzi tudás gyarapítása és terjesztése valamint Tettekre indítani az embert, hogy őrizze meg a Földet.

National Geographic
Magyarország legszebb túraútvonalai
http://www.libri.hu/konyv/magyarorszag-legszebb-turautvonalai.html

Túrázók nagykönyve: Magyarország legszebb túraútvonalai. Napjainkban újból feléledt a gyalogtúrák hagyománya, és a hazai táj szépségeire kíváncsi túrázóknak számos élményt tartogatnak hegységeink. A cél most már nem csupán másfél millió lépés megtétele Magyarországon, hanem az igazi egzotikumok, a valóban páratlan hegyi terepek megtalálása.

Magyarország legszebb túraútvonalai
The Explorer Online
http://www.exploreronline.hu/

The Explorer Online - Magazin - Kaland, utazás, kihívás, környezetvédelem, tudomány és technológia. Fedezd fel a világot!

The Explorer Online
A Hópárduc talpra áll (film)
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6648.html

2010. január 2-án Erőss Zsolt, a legeredményesebb magyar hegymászó lavinabalesetet szenved a Magas-Tátrában, melynek következtében jobb lábát amputálni kell. Zsolt már a kórházi ágyán elhatározza, hogy szeptemberben ismét nekivág a Himalájának, hogy egy újabb 8000 méter fölötti csúcsot meghódítson. A stáb végigkíséri Zsolt felépülését...(magyar film. 2011) - www.mozi-dvd.hu - Filmes információs portál.

A Hópárduc talpra áll (film)
Libri: Sport, természetjárás könyvek
http://www.libri.hu/konyv/sport-termeszetjaras/?text=t%FAra

Libri az online könyvbirodalom. Sport és természetjárás kategóriába tartozó, rendelhető könyvek listája.

Libri: Sport, természetjárás könyvek
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749