Lovastúra, lovastúrák, tereplovaglás > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovastúra, lovastúrák, tereplovaglás > 10 weboldal. Kategória leírása: Lovastúra ajánló, az egynapostól, a többhetes túrákig. Túraprogramok lóháton.
Szponzorált linkek
lovasok.hu
http://www.lovasok.hu/index.php?i=18235

lovasok.hu - Lovastúra ajánló, programok, lovastúra naptár. Túrák bel- és külföldön egyaránt.

lovasok.hu
Erdélyi lovastúrák
http://www.erdelyilovastura.hu/

Különleges lovastúrára hívjuk Önt! Erdély havasaiba, magas hegyek és ezeréves fenyőerdők közé, csodás falvakba. Lóháton és kocsit hajtva ismerhet meg egy szinte érintetlen természeti világot, 200 km-ert lovagolhat. Lovaink helyi, hegyet járt, nyugodt vérmérsékletű lovak, ezért kezdő lovasokat is szeretettel fogadunk!

Erdélyi lovastúrák
Eliza Lovastanya Csillagtúra
http://www.elizalovastanya.hu/tura.html

Eliza Lovastanya Csillagtúra - 7 napos lovastúra Hajdúszoboszló környékén a Hortobágyi Nemzeti Park érintésével. Szakképzett lovasoktatóval, túravezetővel.

Eliza Lovastanya Csillagtúra
Hucul lovastúra
http://www.lovastura.atw.hu/

Hucul lovakkal várja a lovastúra szerelmeseit a Hucul Lovasudvar, Szőlősardón. A túrák erdei utakat, csendes falvakat, gyönyörű tájakat garantálnak.

Hucul lovastúra
Sarlóspuszta - Egyhetes lovastúra
http://www.sarlospuszta.hu/al1.html

Az egyhetes lovastúrát a Kiskunságban az Árpád-Haus Bt. és a Sarlóspuszta Kft. közösen bonyolítja le. A túra kiindulópontja a Sarlóspuszta Club Hotel, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában. 12 ló áll a vendégek szolgálatában. Nagyrészük több éve teljesíti ezt a túrát, tehát profiknak tekinthetjük őket: hozzá vannak szokva a hosszú utakhoz, jó kondícióban vannak, kitartóak, gyorsak és könnyen lovagolhatóak.

Sarlóspuszta - Egyhetes lovastúra
Endorphin lovastúra
http://www.endorphin.ro/hu/lovasprogramok/lovasturak.html

Lovastúrák Erdélyben. Napostúráink valamint hétvégi és hetes csillagturáink, előzetes egyeztetés alapján folyamatosan indulnak.

Endorphin lovastúra
Lovastúrák a Balaton-felvidéken
http://www.gyulavezer.hu/magyar/oldalak/lovastura_a_balaton_felvideken/

Lovastúrák a Balaton-felvidéken, Csillagtúra a Káli- és a Tapolcai-medencében, Vártúra a Balaton-felvidéken lóháton. Gyula Vezér Lovas birodalma - Gyulakeszi.

Lovastúrák a Balaton-felvidéken
Túrázás lóháton
http://www.mozgasvilag.hu/hir/turazas-lohaton

A lovas túrákat mindenkinek ajánlom. Sokkal közelebb kerülsz a természethez lóháton, mint kocsival, busszal vagy terepjáróval. Másrészt, aki egyszer belevág egy ilyen túrába más emberként tér vissza onnan. Természetesen egy hosszú túrát egy kezdő lovas nem tudja végigcsinálni.

Túrázás lóháton
Nagy Lovasudvar - Zsámbék
http://www.nagylovasudvar.hu/3-lovasudvar-lovastura.html

Nagy Lovasudvar lovastúra programjai: 1, 2, 3, 5 napos túrák, valamint egyhetes túrák. Gyakorlott lovasok jelentkezését várjuk, akik megállják a helyüket a terepen. Kezdő lovasokat nem viszünk ki terepre!

Nagy Lovasudvar - Zsámbék
Bedouin - Lovas expedíciók
http://www.bedouin.hu/lovastura.php

Lovas túrák, expedíciók Mongóliába, Brazíliába...A lovas expedíció nem verseny, sem sebességben sem pedig lovaglóstílusban. A hangsúly az utazáson van. Mindamellett kétségtelen, hogy ez az egyik legfárasztóbb utazási mód, amely leginkább kitartást, mint fizikai erőt kíván.

Bedouin - Lovas expedíciók
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749