Kalandtúra, extrém sport, quad túra > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kalandtúra, extrém sport, quad túra > 12 weboldal. Kategória leírása: Kalandtúrák azoknak, akik izgalmas kikapcsolódásra vágynak.
Szponzorált linkek
Kalandtúrapark Miskolctapolca
http://kalandturapark.hu/

Közel 10 Millió Ft-os beruházással épült meg Magyarország legnagyobb természetes környezetbe épített kalandparkja, mintegy 1000 m2–-en, 3-9 m-es magasságba telepített, 25 kiépített akadálypályájával. Ha szeretné megismerni teljesítőképességének határait, ha kedveli a próbatételeket, kihívásokat, ha szeretne Tarzan vagy Jeane bőrébe bújni, akkor várjuk az ország legnagyobb kalandparkjában Miskolctapolcán!

Kalandtúrapark Miskolctapolca
kihívás.hu
http://www.kihivas.hu/

Szlovénia legismertebb sport paradicsomába, Bovec városába hívunk vegyes túráinkra. Egy hétvége alatt akár négy kalandba is belekóstolhatsz. Kombinált ajánlatainkban 4 rafting, 19 canyoning, 12 via ferráta és 5 barlangi túra közül választhatsz! A legszebb vízi és hegyi kalandokat itt találod.

kihívás.hu
Kalandutak
http://www.panaco.hu/index_kaland_utak_turak.asp

Panaco Tours - Kalandutak és túrák szervezése. Ajánló: motoros túrák, enduro túra, Vezess tankot!, Kijev és Csernobil, autós túrák.

Kalandutak
Erdélyi kalandtúra
http://www.erdelyikalandtura.hu/

Outdoor kalandtúrák családoknak, baráti társaságoknak valamint csapatépítő tréning keretében. 3 napos gondtalan kikapcsolódás a Gyalui-havasokban, Erdély egyik legtöbb látványosságot nyújtó hegységében. Enduro és terepjáró túrák.

Erdélyi kalandtúra
Ázsia Race - Ázsia túra
http://www.azsia-tura.hu/

2013-ban egy új kategóriát is indítunk BULI kategória néven. Azoknak a fiataloknak adjuk meg a lehetőséget egy fergeteges kaland-bulihoz akik bármilyen orosz járművel neki mernek vágni a Vad Keletnek! A verseny tervezett időpontja július 14 - augusztus 10.

Ázsia Race - Ázsia túra
Kalandtúra két keréken
http://k3-vdo.hu/

A K³ egy új hagyományteremtésre törekvő kerékpáros rendezvény. Ez egy tájékozódási és stratégiai, csapat-, túraverseny, a hangsúly azonban nem a versenyzésen van, hanem, amint az a nevéből is kiderül, a Kalandon!

Kalandtúra két keréken
Dunakaland Kalandpark
http://www.dunakaland.hu/

Kalandparkunk Budapest határától mindössze 14 km-re Gödön, közvetlenül a Duna partján található. Kötélpálya, quad és terpjáró túrák, sárkányhajózás.

Dunakaland Kalandpark
Quad túrák - Tiszaszőlős
http://szoloszemfarm.hu/felnott-szabadido/

Tiszaszőlős - A Szőlőszem Farmon az off road quad túrát próbálhatod ki. Ez a leginkább embert próbáló quad túra típus valódi izgalmakat, rengeteg élményt kínál. 2 személyes, nagy teljesítményű, 800 ccm Bombardier luxus quadok várják az izgalmakat kedvelőket.

Quad túrák - Tiszaszőlős
Baraka kalandtúrák
http://www.baraka.hu

Baraka kalandtúrák szervezése, lebonyolítása a világ számos pontjára.

Baraka kalandtúrák
FunnyCar
http://www.funnycar.hu/

Terepjárós, quad kalandtúrák szervezése. Terepjárózás, quadozás születésnapra, karácsonyra, házassági évfordulóra, vagy csak úgy.

FunnyCar
Quad túra Budapest
http://www.budapestquad.hu/

Quadozás pályán vagy terepen. Quad túrák változatos terpeken, a félórástól akár az egynapos túrákig. Budapest Quad Park.

Quad túra Budapest
Kalandtúrák Dél-Amerikában
http://www.latinamerika.hu

12 éve szervezünk kalandtúrákat, egzotikus körutazásokat Guatemala őserdejeitől Patagónia hatalmas gleccsereiig, Dél- és Közép Amerika legszebb tájain, helyi magyar szervezőkkel. Ha tapasztalt helyi irodával szeretnéd felfedezni ezeket a gyönyörű tájakat, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! A legjobb árakat és a legtöbb élményt garantáltan nálunk találod!

Kalandtúrák Dél-Amerikában
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749