Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Túra, túrázás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Kalandtúra Somkuti Nándorral
http://www.somkutin.hu/

Kipróbálnád kitartásod a hegyekben? Hegymászás, trekking, kalandtúrák Somkuti Nándor túravezetővel.

Kalandtúra Somkuti Nándorral
Budapesti tájékozódási túraverseny
http://www.tajbpbajn.fw.hu/

Budapesti Természetbarát Sportszövetség - Tájékozódási Verseny Bizottság.

Budapesti tájékozódási túraverseny
Fly & Ride Travel
http://flyandride.hu/

A Fly & Ride Travel megkönnyíti motoros túráitok szervezését egy turisztikai szakemberekből álló csapat segítségével, akik maguk is aktívan motoroznak. A megszervezett túrákon felül törekszünk a motorosok minden utazással kapcsolatos igényeit kielégíteni a szállásfoglalástól az útvonaltervezésen át a biztosításkötésig.

Fly & Ride Travel
Barlangtúrák Budapest alatt
http://barlangaszat.hu/

A Pál-völgyi-barlangrendszer Magyarország leghosszabb barlangja. Ez a rejtett világ már nem csak a szakavatott kutatók számára látogatható, hanem olyan természetkedvelő érdeklődők számára is, akiknek nincs barlangász előképzettségük. A barlang bejárása kalandos, hiszen a barlangban nincs világítás és kiépítés. Kúszni és mászni kell, fény csak sisaklámpáinkból világít. Programok: osztályoknak, extrém barlangtúrák, csapatépítés, földalatti földrajzórák, barlangi születésnap...

Barlangtúrák Budapest alatt
Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
http://www.baraka.hu/

Baraka Utazási Iroda - Az aktív pihenés szervezője. Kalandtúrák, gyalogtúrák, hegymászás, körutazások a Bükktől a Himalájáig.

Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
kisvasút.hu
http://www.kisvasut.hu/

Kisvasutak Magyarországon, kisvasút menetrendek, programok. Kisvasút Lillafüred, Királyrét, Budapest, Gemenc, Gyöngyös, Hortobágy, Balatonfenyves, Nagybörzsöny, Pécs, Szilvásvárad...

kisvasút.hu
Kulcsosház adatbázis
http://www.kulcsoshaz.hu/

Magyarországi kulcsosházak, szállások gyűjteménye túrázóknak, tájegységenként.

Kulcsosház adatbázis
Szép Magyarország Magazin
http://www.szepmagyarorszag.hu/

Élménybeszámolók, izgalmas belföldi látnivalók, kirándulási célpontok, kulturális programok.

Szép Magyarország Magazin
Nevezetes, védett fák
http://www.nevezetesfak.hu/

Magyarország idős, védettséget élvező fáinak, fasorainak a feltérképezése.

Nevezetes, védett fák
Természet
http://termeszet.wyw.hu/

Természeti értékeink, természetbarát oldalak gyűjteménye. Természettudomány, természetjárás, környezetvédelem, túra ajánlók.

Természet
Kerékpár
http://kerekpar.wyw.hu/

Szerencsére újra reneszánszát éli a kerékpározás. Kerékpár boltok, alkatrészek, felszerelések, kerékpár kölcsönzés és túra ajánlók két keréken.

Kerékpár
Fotózás
http://foto.wyw.hu/

Fotó, fotózással kapcsolatos oldalak egy helyen. Fényképezési technikák, fényképezőgépek, képszerkesztők, fényképezőgép vásárlás, tesztek. Természetfotózás tanácsok, tippek.

Fotózás
Térképek
http://terkep.wyw.hu/

Hagyományos, klasszikus vagy online és letölthető térképek, útvonaltervezők. GPS navigációk, túratérképek, Magyarország és világtérképek.

Térképek
Kemping
http://kemping.wyw.hu/

Kempingezési lehetőségek sátorral, lakókocsival Magyarországon és külföldön. Kemping felszerelések.

Kemping
Túrafotók, beszámolók
http://www.turafotok.hu/

Túrafotók, túrabeszámolók, leírások fotókkal és élménybeszámolók. A TúraFotók.hu a trekking / túra iránt érdeklődők oldala.

Túrafotók, beszámolók
Utazás
http://utazas.wyw.hu/

Oldalunk célja, hogy segítséget nyújtson az utazás minden területén, legyen szó belföldi vagy külföldi úticélról: utazás tervezés, országok ismertetői, repülőjegy, utazási irodák ajánlatai egy helyen.

Utazás
Belföldi szállások
http://belfoldiszallas.wyw.hu/

Szállások, szálláshelyek, szálláskeresők Magyarországon. Balatoni, Budapesti szálláshelyek. Szállások megyék szerinti bontásban. Apartmanok, hotelek, motelek, panziók, szállodák. Turistaházak, ifjúsági táborok és magánszállások.

Belföldi szállások
Szállások külföldön
http://kulfoldiszallas.wyw.hu/

Szállások, szálláshelyek külföldön: apartmanok, kempingek, hotelek a világ különböző országaiban. Szállások Horvátország, Németország, Ausztria, Erdély, Egyesült Királyság, Franciaország, Szlovákia, Spanyolország...

Szállások külföldön
Túra és túratárs kereső
http://www.turatars.com/

Túra és túratárs kereső közösségi oldal az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Túrázás, ismerkedés egy oldalon. Csatlakozz te is a közösséghez! Regisztrált tagként, akár minden héten csatlakozhatsz a kiírt túrákhoz. A túrák során bejárhatod a hazai tájakat és a környező országok magashegyeit is: Magas-Tátra, Erdély, Déli-Kárpátok, Alpok, Dolomitok és még sorolhatnánk. A gyalogtúrák mellett, via ferrata túra, magashegyi túrák, biciklitúra és vízitúrák is várnak rád.

Túra és túratárs kereső
Túrázz velünk
http://www.turazzvelunk.hu/

Túrázz velünk túraportál: programok amelyeket hazai magánszemélyek, túraklubok, egyesületek, cégek vagy irodák szerveznek. Hasznos információk, tanácsok túrafelszerelésekhez, túrázáshoz.

Túrázz velünk
Sétafika
http://www.setafika.hu/

Sétafika túraportál. Túra, kirándulás? Hétvégenként sok-sok túra közül választhatsz! Rajtad múlik, hogy csapatunkkal tartasz-e ki a természetbe. Ingyen szervezünk gyalogos-, kerékpáros és vízitúrákat, önköltségi alapon veszünk részt rajtuk és kötetlenül érezzük jól magunkat a szabadidős programokon!

Sétafika
Teljesítménytúrázók Társasága
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/

A teljesítménytúra egy előre meghatározott útvonalon rendezett túra, ahol az útvonalon adott időn belül kell végigmenni. Bárki részt vehet teljesítménytúrán, nem kell tagnak lenned semmilyen egyesületnél. Minden hétvégén és ünnepnapon rendeznek teljesítménytúrákat: csak kiválasztod a túranaptárból a számodra megfelelőt, és jelentkezel a rajtban. Nem igényel különleges felkészülést egy túra teljesítése. Választhatsz erőnlétednek megfelelőt a különböző hosszúságú és szintkülönbségű túrák közül.

Teljesítménytúrázók Társasága
adventures.hu
http://www.adventures.hu/

adventures.hu - Túra portál fórum alapon. Túra beszámolók, túra programok a fórumban, melyekre jelentkezhetsz és felteheted kérdéseidet.

adventures.hu
Csodabogyós-barlang, Balatonederics
http://www.csodabogyos.hu/

Ha meg szeretné ismerni e Balatonederics közelében nyíló, fokozottan védett természeti érték föld alatti csodáit, egy érdekes és izgalmas kalandtúrára hívjuk Önt... Ne feledje, nálunk mindig szezon van: a túrákra egész évben várjuk a jelentkezőket! A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5200 m, mélysége -121 m (a barlangtúrák ennek a hossznak csupán töredékét érintik). Járatai elsősorban tektonikus mozgások során jöttek létre, így túlnyomórészt hasadékfolyosók, termek és aknák jellemzik.

Csodabogyós-barlang, Balatonederics
Szentgáli-kőlik kalandtúrák
http://www.szentgali-kolik.hu/

Ha szakvezetésünkkel ellátogat a Szentgáli-kőlikba, nem csupán egy izgalmas kalandtúra résztvevője lesz, de évmilliók változatos földtörténeti eseményeivel, illetve – az egyedülálló régészeti leletanyagnak köszönhetően – a barlangban évezredekkel ezelőtt élt elődeink életének történetével is megismerkedhet. A barlangtúrákat a március 15. és október 31. közötti időszakban, naponta indítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Szentgáli-kőlik kalandtúrák
Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
http://barlangtura.hu/

IBBS Ifjúsági Barlangtúra és Barlangi Sportterápia egyesület weboldala. Solymári barlangtúrák iskolai csoportoknak, baráti társaságoknak, valamint sportterápiai programunkat ajánljuk asztmás, légúti megbetegedésben küzdő gyermekeknek. A Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.

Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
Túravezetés
http://turavezetes.hu/

A túravezető az, aki embereket visz sétálni, kirándulni, túrázni, közben rengeteg információt szolgáltat különböző helyekről, növényekről, állatokról, ezzel esetleg a további érdeklődés csíráját elültetve egyesekben. Ehhez pedig a természet szeretetén túl megfelelő tudásanyagra is szüksége van. Ezt a tudásanyagot lehet elsajátítani a Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) keretein belül szervezett túravezető tanfolyamokon.

Túravezetés
MTSZ - Magyar Természetbarát Szövetség
http://termeszetbarat.hu/

A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) weboldala. A szövetség tevékenysége gyalogos-, kerékpáros-, vízi-, barlang- sí-, valamint hegymászó túrákra terjed ki. E szakági tevékenységen kívül Természetvédelmi Szolgálatot (TeSZ) is müködtet. A Természetvédelmi Szolgálat elsősorban önkéntes természetvédelmi őrséget jelent.

MTSZ - Magyar Természetbarát Szövetség
Magyar állami természetvédelem
http://www.termeszetvedelem.hu/

A Magyar Állami Természetvédelem hivatalos weboldala. Természeti értékeink védelme.

Magyar állami természetvédelem
európai hosszútávú vándorutak
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Hossz%C3%BAt%C3%A1v%C3%BA_V%C3%A1n ...

Az Európai hosszútávú vándorutak az Európai Gyalogtúra Szövetség (The European Ramblers’ Association (ERA)) által kialakított 11 európai távolsági túraútvonal. A cél: Európa népeit összekötő túraútvonal-hálózat kialakítása. Az 11 európai gyalogtúra-útvonal teljes hossza 55 000 km körül van. Ebből 2350 km esik Magyarország területére.

európai hosszútávú vándorutak
European Ramblers' Association
http://www.era-ewv-ferp.com/

Európai Gyalogtúra Szövetség (European Ramblers Association) hivatalos weboldala.

European Ramblers' Association
Túravezetés: útvonalak
http://turavezetes.hu/turautvonalak

Ha szeretnél ötleteket kapni, merre is szervezd a következő kirándulásod, íme néhány olyan túraútvonal, amiket már bejártunk, és jó szívvel javaslunk neked! Vértes-átszelés, Piliscsév-Dobogókő, Tési fennsík körtúra, Barangolás a Pilis-szurdokban...

Túravezetés: útvonalak
A mi erdőnk magazin
http://amierdonk.hu/

A kéthavonta megjelenő kiadvány igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok tevékenységi körét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. Az erdő mindenki számára más: a favágónak munkahely, az erdésznek hivatás, a turistának pedig egy kellemes hely az időtöltésre, feltöltődésre. A kiadvány segítségével betekintést kaphatunk mindnyájunk erdejének életébe, annak életközösségébe.

A mi erdőnk magazin
Travelwebshop
http://www.travelwebshop.hu/

Travelwebshop utazási webáruház: minden ami az utazáshoz kell. Autós felszerelések, bőrönd, táska, egészség, higiéniás termékek, lámpa, outdoor felszerelések, útikönyvek, filmek, térkép, unlimited kártya...

Travelwebshop
Természet Búvár Magazin
http://tbuvar.hu/

A TermészetBÚVÁR hazánk egyik legnagyobb múltú és 1991 óta egyik legsikeresebb tudományos ismeretterjesztő orgánuma. A természetről szól – mindenkihez! Értéket, szépséget kínál évente hatszor. Az egyetlen olyan lap hazánkban, amely fő hivatásának tekinti a kor követelményeinek megfelelő környezeti kultúra megteremtését és minél szélesebb körű meghonosítását. Különösen fontos szerepet tölt be a felnövekvő korosztályok környezeti nevelésében.

Természet Búvár Magazin
Világjáró Utazási Magazin
http://www.vilagjaromagazin.hu/

Világjáró Utazási Magazin. Élménybeszámolók, utazások és izgalmas cikkek külföldről és belföldről!

Világjáró Utazási Magazin
National Geographic
http://www.ng.hu/

National Geographic hivatalos magyar weboldala. A földrajzi tudás gyarapítása és terjesztése valamint Tettekre indítani az embert, hogy őrizze meg a Földet.

National Geographic
Magyarország legszebb túraútvonalai
http://www.libri.hu/konyv/magyarorszag-legszebb-turautvonalai.html

Túrázók nagykönyve: Magyarország legszebb túraútvonalai. Napjainkban újból feléledt a gyalogtúrák hagyománya, és a hazai táj szépségeire kíváncsi túrázóknak számos élményt tartogatnak hegységeink. A cél most már nem csupán másfél millió lépés megtétele Magyarországon, hanem az igazi egzotikumok, a valóban páratlan hegyi terepek megtalálása.

Magyarország legszebb túraútvonalai
Várak, várromok
http://var.wyw.hu/

Várak, várromok, várkastélyok, erődök Magyarországon és külföldön. Hasznos tippek, túraútvonalak, várbarátoknak, történelmi kultúra iránt érdeklődőknek. Programlehetőségek, valamint a középkor, lovagkor hangulatát visszaadó várjátékok, éttermek.

Várak, várromok
Mozgásvilág
http://www.mozgasvilag.hu/

mozgásvilág.hu - Sport, outdoor, szabadidő, aktív életmód és utazás.

Mozgásvilág
Kalandtúra Somkuti Nándorral
http://www.somkutin.hu/

Kipróbálnád kitartásod a hegyekben? Hegymászás, trekking, kalandtúrák Somkuti Nándor túravezetővel.

Kalandtúra Somkuti Nándorral
Budapesti tájékozódási túraverseny
http://www.tajbpbajn.fw.hu/

Budapesti Természetbarát Sportszövetség - Tájékozódási Verseny Bizottság.

Budapesti tájékozódási túraverseny
Fly & Ride Travel
http://flyandride.hu/

A Fly & Ride Travel megkönnyíti motoros túráitok szervezését egy turisztikai szakemberekből álló csapat segítségével, akik maguk is aktívan motoroznak. A megszervezett túrákon felül törekszünk a motorosok minden utazással kapcsolatos igényeit kielégíteni a szállásfoglalástól az útvonaltervezésen át a biztosításkötésig.

Fly & Ride Travel
Barlangtúrák Budapest alatt
http://barlangaszat.hu/

A Pál-völgyi-barlangrendszer Magyarország leghosszabb barlangja. Ez a rejtett világ már nem csak a szakavatott kutatók számára látogatható, hanem olyan természetkedvelő érdeklődők számára is, akiknek nincs barlangász előképzettségük. A barlang bejárása kalandos, hiszen a barlangban nincs világítás és kiépítés. Kúszni és mászni kell, fény csak sisaklámpáinkból világít. Programok: osztályoknak, extrém barlangtúrák, csapatépítés, földalatti földrajzórák, barlangi születésnap...

Barlangtúrák Budapest alatt
Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
http://www.baraka.hu/

Baraka Utazási Iroda - Az aktív pihenés szervezője. Kalandtúrák, gyalogtúrák, hegymászás, körutazások a Bükktől a Himalájáig.

Baraka Utazási Iroda - Aktív pihenés
kisvasút.hu
http://www.kisvasut.hu/

Kisvasutak Magyarországon, kisvasút menetrendek, programok. Kisvasút Lillafüred, Királyrét, Budapest, Gemenc, Gyöngyös, Hortobágy, Balatonfenyves, Nagybörzsöny, Pécs, Szilvásvárad...

kisvasút.hu
Kulcsosház adatbázis
http://www.kulcsoshaz.hu/

Magyarországi kulcsosházak, szállások gyűjteménye túrázóknak, tájegységenként.

Kulcsosház adatbázis
Szép Magyarország Magazin
http://www.szepmagyarorszag.hu/

Élménybeszámolók, izgalmas belföldi látnivalók, kirándulási célpontok, kulturális programok.

Szép Magyarország Magazin
Nevezetes, védett fák
http://www.nevezetesfak.hu/

Magyarország idős, védettséget élvező fáinak, fasorainak a feltérképezése.

Nevezetes, védett fák
Természet
http://termeszet.wyw.hu/

Természeti értékeink, természetbarát oldalak gyűjteménye. Természettudomány, természetjárás, környezetvédelem, túra ajánlók.

Természet
Kerékpár
http://kerekpar.wyw.hu/

Szerencsére újra reneszánszát éli a kerékpározás. Kerékpár boltok, alkatrészek, felszerelések, kerékpár kölcsönzés és túra ajánlók két keréken.

Kerékpár
Fotózás
http://foto.wyw.hu/

Fotó, fotózással kapcsolatos oldalak egy helyen. Fényképezési technikák, fényképezőgépek, képszerkesztők, fényképezőgép vásárlás, tesztek. Természetfotózás tanácsok, tippek.

Fotózás
Térképek
http://terkep.wyw.hu/

Hagyományos, klasszikus vagy online és letölthető térképek, útvonaltervezők. GPS navigációk, túratérképek, Magyarország és világtérképek.

Térképek
Kemping
http://kemping.wyw.hu/

Kempingezési lehetőségek sátorral, lakókocsival Magyarországon és külföldön. Kemping felszerelések.

Kemping
Túrafotók, beszámolók
http://www.turafotok.hu/

Túrafotók, túrabeszámolók, leírások fotókkal és élménybeszámolók. A TúraFotók.hu a trekking / túra iránt érdeklődők oldala.

Túrafotók, beszámolók
Utazás
http://utazas.wyw.hu/

Oldalunk célja, hogy segítséget nyújtson az utazás minden területén, legyen szó belföldi vagy külföldi úticélról: utazás tervezés, országok ismertetői, repülőjegy, utazási irodák ajánlatai egy helyen.

Utazás
Belföldi szállások
http://belfoldiszallas.wyw.hu/

Szállások, szálláshelyek, szálláskeresők Magyarországon. Balatoni, Budapesti szálláshelyek. Szállások megyék szerinti bontásban. Apartmanok, hotelek, motelek, panziók, szállodák. Turistaházak, ifjúsági táborok és magánszállások.

Belföldi szállások
Szállások külföldön
http://kulfoldiszallas.wyw.hu/

Szállások, szálláshelyek külföldön: apartmanok, kempingek, hotelek a világ különböző országaiban. Szállások Horvátország, Németország, Ausztria, Erdély, Egyesült Királyság, Franciaország, Szlovákia, Spanyolország...

Szállások külföldön
Túra és túratárs kereső
http://www.turatars.com/

Túra és túratárs kereső közösségi oldal az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Túrázás, ismerkedés egy oldalon. Csatlakozz te is a közösséghez! Regisztrált tagként, akár minden héten csatlakozhatsz a kiírt túrákhoz. A túrák során bejárhatod a hazai tájakat és a környező országok magashegyeit is: Magas-Tátra, Erdély, Déli-Kárpátok, Alpok, Dolomitok és még sorolhatnánk. A gyalogtúrák mellett, via ferrata túra, magashegyi túrák, biciklitúra és vízitúrák is várnak rád.

Túra és túratárs kereső
Túrázz velünk
http://www.turazzvelunk.hu/

Túrázz velünk túraportál: programok amelyeket hazai magánszemélyek, túraklubok, egyesületek, cégek vagy irodák szerveznek. Hasznos információk, tanácsok túrafelszerelésekhez, túrázáshoz.

Túrázz velünk
Sétafika
http://www.setafika.hu/

Sétafika túraportál. Túra, kirándulás? Hétvégenként sok-sok túra közül választhatsz! Rajtad múlik, hogy csapatunkkal tartasz-e ki a természetbe. Ingyen szervezünk gyalogos-, kerékpáros és vízitúrákat, önköltségi alapon veszünk részt rajtuk és kötetlenül érezzük jól magunkat a szabadidős programokon!

Sétafika
Teljesítménytúrázók Társasága
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/

A teljesítménytúra egy előre meghatározott útvonalon rendezett túra, ahol az útvonalon adott időn belül kell végigmenni. Bárki részt vehet teljesítménytúrán, nem kell tagnak lenned semmilyen egyesületnél. Minden hétvégén és ünnepnapon rendeznek teljesítménytúrákat: csak kiválasztod a túranaptárból a számodra megfelelőt, és jelentkezel a rajtban. Nem igényel különleges felkészülést egy túra teljesítése. Választhatsz erőnlétednek megfelelőt a különböző hosszúságú és szintkülönbségű túrák közül.

Teljesítménytúrázók Társasága
adventures.hu
http://www.adventures.hu/

adventures.hu - Túra portál fórum alapon. Túra beszámolók, túra programok a fórumban, melyekre jelentkezhetsz és felteheted kérdéseidet.

adventures.hu
Csodabogyós-barlang, Balatonederics
http://www.csodabogyos.hu/

Ha meg szeretné ismerni e Balatonederics közelében nyíló, fokozottan védett természeti érték föld alatti csodáit, egy érdekes és izgalmas kalandtúrára hívjuk Önt... Ne feledje, nálunk mindig szezon van: a túrákra egész évben várjuk a jelentkezőket! A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5200 m, mélysége -121 m (a barlangtúrák ennek a hossznak csupán töredékét érintik). Járatai elsősorban tektonikus mozgások során jöttek létre, így túlnyomórészt hasadékfolyosók, termek és aknák jellemzik.

Csodabogyós-barlang, Balatonederics
Szentgáli-kőlik kalandtúrák
http://www.szentgali-kolik.hu/

Ha szakvezetésünkkel ellátogat a Szentgáli-kőlikba, nem csupán egy izgalmas kalandtúra résztvevője lesz, de évmilliók változatos földtörténeti eseményeivel, illetve – az egyedülálló régészeti leletanyagnak köszönhetően – a barlangban évezredekkel ezelőtt élt elődeink életének történetével is megismerkedhet. A barlangtúrákat a március 15. és október 31. közötti időszakban, naponta indítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Szentgáli-kőlik kalandtúrák
Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
http://barlangtura.hu/

IBBS Ifjúsági Barlangtúra és Barlangi Sportterápia egyesület weboldala. Solymári barlangtúrák iskolai csoportoknak, baráti társaságoknak, valamint sportterápiai programunkat ajánljuk asztmás, légúti megbetegedésben küzdő gyermekeknek. A Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.

Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
Túravezetés
http://turavezetes.hu/

A túravezető az, aki embereket visz sétálni, kirándulni, túrázni, közben rengeteg információt szolgáltat különböző helyekről, növényekről, állatokról, ezzel esetleg a további érdeklődés csíráját elültetve egyesekben. Ehhez pedig a természet szeretetén túl megfelelő tudásanyagra is szüksége van. Ezt a tudásanyagot lehet elsajátítani a Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) keretein belül szervezett túravezető tanfolyamokon.

Túravezetés
MTSZ - Magyar Természetbarát Szövetség
http://termeszetbarat.hu/

A Magyar Természetbarát Szövetség (MTSZ) weboldala. A szövetség tevékenysége gyalogos-, kerékpáros-, vízi-, barlang- sí-, valamint hegymászó túrákra terjed ki. E szakági tevékenységen kívül Természetvédelmi Szolgálatot (TeSZ) is müködtet. A Természetvédelmi Szolgálat elsősorban önkéntes természetvédelmi őrséget jelent.

MTSZ - Magyar Természetbarát Szövetség
Magyar állami természetvédelem
http://www.termeszetvedelem.hu/

A Magyar Állami Természetvédelem hivatalos weboldala. Természeti értékeink védelme.

Magyar állami természetvédelem
európai hosszútávú vándorutak
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Hossz%C3%BAt%C3%A1v%C3%BA_V%C3%A1n ...

Az Európai hosszútávú vándorutak az Európai Gyalogtúra Szövetség (The European Ramblers’ Association (ERA)) által kialakított 11 európai távolsági túraútvonal. A cél: Európa népeit összekötő túraútvonal-hálózat kialakítása. Az 11 európai gyalogtúra-útvonal teljes hossza 55 000 km körül van. Ebből 2350 km esik Magyarország területére.

európai hosszútávú vándorutak
European Ramblers' Association
http://www.era-ewv-ferp.com/

Európai Gyalogtúra Szövetség (European Ramblers Association) hivatalos weboldala.

European Ramblers' Association
Túravezetés: útvonalak
http://turavezetes.hu/turautvonalak

Ha szeretnél ötleteket kapni, merre is szervezd a következő kirándulásod, íme néhány olyan túraútvonal, amiket már bejártunk, és jó szívvel javaslunk neked! Vértes-átszelés, Piliscsév-Dobogókő, Tési fennsík körtúra, Barangolás a Pilis-szurdokban...

Túravezetés: útvonalak
A mi erdőnk magazin
http://amierdonk.hu/

A kéthavonta megjelenő kiadvány igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok tevékenységi körét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. Az erdő mindenki számára más: a favágónak munkahely, az erdésznek hivatás, a turistának pedig egy kellemes hely az időtöltésre, feltöltődésre. A kiadvány segítségével betekintést kaphatunk mindnyájunk erdejének életébe, annak életközösségébe.

A mi erdőnk magazin
Travelwebshop
http://www.travelwebshop.hu/

Travelwebshop utazási webáruház: minden ami az utazáshoz kell. Autós felszerelések, bőrönd, táska, egészség, higiéniás termékek, lámpa, outdoor felszerelések, útikönyvek, filmek, térkép, unlimited kártya...

Travelwebshop
Természet Búvár Magazin
http://tbuvar.hu/

A TermészetBÚVÁR hazánk egyik legnagyobb múltú és 1991 óta egyik legsikeresebb tudományos ismeretterjesztő orgánuma. A természetről szól – mindenkihez! Értéket, szépséget kínál évente hatszor. Az egyetlen olyan lap hazánkban, amely fő hivatásának tekinti a kor követelményeinek megfelelő környezeti kultúra megteremtését és minél szélesebb körű meghonosítását. Különösen fontos szerepet tölt be a felnövekvő korosztályok környezeti nevelésében.

Természet Búvár Magazin
Világjáró Utazási Magazin
http://www.vilagjaromagazin.hu/

Világjáró Utazási Magazin. Élménybeszámolók, utazások és izgalmas cikkek külföldről és belföldről!

Világjáró Utazási Magazin
National Geographic
http://www.ng.hu/

National Geographic hivatalos magyar weboldala. A földrajzi tudás gyarapítása és terjesztése valamint Tettekre indítani az embert, hogy őrizze meg a Földet.

National Geographic
Magyarország legszebb túraútvonalai
http://www.libri.hu/konyv/magyarorszag-legszebb-turautvonalai.html

Túrázók nagykönyve: Magyarország legszebb túraútvonalai. Napjainkban újból feléledt a gyalogtúrák hagyománya, és a hazai táj szépségeire kíváncsi túrázóknak számos élményt tartogatnak hegységeink. A cél most már nem csupán másfél millió lépés megtétele Magyarországon, hanem az igazi egzotikumok, a valóban páratlan hegyi terepek megtalálása.

Magyarország legszebb túraútvonalai
Várak, várromok
http://var.wyw.hu/

Várak, várromok, várkastélyok, erődök Magyarországon és külföldön. Hasznos tippek, túraútvonalak, várbarátoknak, történelmi kultúra iránt érdeklődőknek. Programlehetőségek, valamint a középkor, lovagkor hangulatát visszaadó várjátékok, éttermek.

Várak, várromok
Mozgásvilág
http://www.mozgasvilag.hu/

mozgásvilág.hu - Sport, outdoor, szabadidő, aktív életmód és utazás.

Mozgásvilág
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749