A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Túra, túrázás - wyw.hu

Tartalom:

tura.wyw.hu

A Camino - Elmentünk a Nap után!
A Camino - Elmentünk a Nap után!
http://www.mozi-dvd.hu/cikk4472.html

magyar film 2006 - ismeretterjesztő, útifilm. Öt egyetemista és egy pszichológusnő végigjárta a spanyolországi zarándokút, a Camino 860 kilométerét. A film a fizikai megpróbáltatások és az élmények okozta lelki örömök ábrázolásával mutatja be a híres és gyönyörű Camino utat. www.mozi-dvd.hu - Filmes információs adatbázis.

www.mozi-dvd.hu
A Hópárduc talpra áll (film)
A Hópárduc talpra áll (film)
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6648.html

2010. január 2-án Erőss Zsolt, a legeredményesebb magyar hegymászó lavinabalesetet szenved a Magas-Tátrában, melynek következtében jobb lábát amputálni kell. Zsolt már a kórházi ágyán elhatározza, hogy szeptemberben ismét nekivág a Himalájának, hogy egy újabb 8000 méter fölötti csúcsot meghódítson. A stáb végigkíséri Zsolt felépülését...(magyar film. 2011) - www.mozi-dvd.hu - Filmes információs portál.

www.mozi-dvd.hu
A Kék-túra története
A Kék-túra története
http://odk.brody-ajka.sulinet.hu/docs/turamozg/okt/kektura.htm

A Kék-túra története, jelvények, útvonalak, szakaszok, bélyegzőhelyek, térképek.

odk.brody-ajka.sulinet.hu
A magashegyi túrázás hatásai
A magashegyi túrázás hatásai
http://www.fsz.bme.hu/mtsz/szakmai/sajhat.htm

A magashegyi túrázás élettani hatásai. A sportmászás az egészséges jó fizikai erővel, nagy fantáziával és kitűnő egyensúlyozó képességgel rendelkezők sportja. A biztosításhoz különleges felszerelés és szakismeret is kell.

www.fsz.bme.hu
A mi erdőnk magazin
A mi erdőnk magazin
http://amierdonk.hu/

A kéthavonta megjelenő kiadvány igyekszik bemutatni az erdőgazdaságok tevékenységi körét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. Az erdő mindenki számára más: a favágónak munkahely, az erdésznek hivatás, a turistának pedig egy kellemes hely az időtöltésre, feltöltődésre. A kiadvány segítségével betekintést kaphatunk mindnyájunk erdejének életébe, annak életközösségébe.

amierdonk.hu
A moto24 segít a motoros túra megszervezésében
A moto24 segít a motoros túra megszervezésében
http://moto24.hu/motoros-tura

Egy frissítő motoros túra mindig nagy élményt jelent. A hozzá szükséges motoros túraútvonalak kiszámítása azonban sokaknak csak nyűg. Ilyen esetben nyújt segítséget a Moto24 csapata! Te megmondod, hogy hol kívánsz túrázni, moto24 pedig összerakja neked a motoros túra részleteit. Ilyen például a szállás, túraútvonalak és költségek megtervezése. Neked pedig nincs más feladatot, mint hogy kiélvezd a túramotorozást! Motoros túrák Magyarországon és a határon túl (pl. népszerű a dolomitoki motoros túra) egyaránt tervezhetőek, bérmotorral vagy saját mocival. A linken képek is vannak a helyszínekről. A motoros túrák Magyarországon akkor a legfelejthetetlenebbek, ha ismerősökkel megyünk. Vesd bele magad Te is, kérj ajánlatot motoros túraútvonalakról!

moto24.hu
Abaligeti barlang
Abaligeti barlang
http://www.abaligetibarlang.hu/

Abaligeti barlang, ceppkőbarlang és Denevérmúzeum, föld alatti csoda a Mecsekben. A csoportok minden egész órakor indulnak, az utolsó vezetés zárás előtt egy órával.

www.abaligetibarlang.hu
Adventure - Rafting
Adventure - Rafting
http://www.adventure.hu/

Kalandtúrák télen és nyáron: Rafting (vadvízi evezés) Ausztriában, Szlovéniában, Szlovákiában. Síelés, snowboard programok télen.

www.adventure.hu
adventures.hu
adventures.hu
http://www.adventures.hu/

adventures.hu - Túra portál fórum alapon. Túra beszámolók, túra programok a fórumban, melyekre jelentkezhetsz és felteheted kérdéseidet.

www.adventures.hu
Ahoj Adventure
Ahoj Adventure
http://www.ahoj.hu/

Vízitúrák baráti társaságoknak, családoknak, cégeknek Csehországban, Horvátországban és a Szigetközben. Vízeséstúra Horvátországban, rafting túrák Csehországban.

www.ahoj.hu
Aktuális túrák gyűjteménye
Aktuális túrák gyűjteménye
http://sportersplanet.com/hu/tura/turak-listazasa

A Sporters' Planet segít neked megtalálni a hozzád legközelebb eső, vagy számodra leginkább megfelelő túrát bármilyen sportágban.

sportersplanet.com
Aktuális túrák, rendezvények
Aktuális túrák, rendezvények
http://www.motorozz.hu/

Aktuális túrák, rendezvények, fórum a motorozz.hu oldalán. Hasznos tippek, biztosítás, túracélpont ajánlók, útvonaltervező.

www.motorozz.hu
Alapvető hajókezelési tanácsok
Alapvető hajókezelési tanácsok
http://www.magyar-vizitura.hu/?page_id=397

Az oldalon túravezetők jótanácsait, tippjeit trükkjeit olvashatod a vízen való közlekedésről, evezésről, esetlegesen a partra kapaszkodásról.

www.magyar-vizitura.hu
Alföld Turista Egyesület
Alföld Turista Egyesület
http://www.alfoldte.hu/

Alföld Turista Egyesület, Mezőberény. Egyesületünk a természetjárás mellett huszadik éve foglalkozik természetjáró rendezvények szervezésével, minden korosztály számára.

www.alfoldte.hu
Alföldi Kéktúra
Alföldi Kéktúra
http://termeszetbarat.hu/turamozgalmak/alfoldi_kektura

A közel 850 km hosszú útvonal (Hazánk második leghosszabb gyalogos turistaútja) végigjárása nem kevés kitartást és nyitottságot igényel, cserébe egyedülálló élményekkel ajándékozza meg a turistát. Nevéhez híven bemutatja legnagyobb és "legmagyarabb" tájegységünk szinte minden jellegzetességét a Kiskunság homokbuckáitól a Körös-vidék végeláthatatlan szántóin át a Nyírség erdős területéig.

termeszetbarat.hu
Alpannonia túraútvonal
Alpannonia túraútvonal
http://www.alpannonia.at/hu/home/

A Világörökségi helyszín Semmering és a magashegyi gyógyhely Fischbach valamint az alpesi és pannon térség határán fekvõ Kõszeg városa között húzódik a változatos és természeti szépségekben rendkívül gazdag alpannonia túraútvonal. Az alpannonia túraútvonal adatai digitális formában is megjelentek. A szöveges leírások mellett már a GPS koordináták segítségével is végigjárhatjuk a túrautat.

www.alpannonia.at
Alpannonia túraútvonal térkép
Alpannonia túraútvonal térkép
http://www.alpannonia.at/index.php?id=7&L=1

Az alpannonia túra főútvonala az új szakaszokkal kiegészülve már 120 km hosszú. A teljes túrát 7 nap alatt célszerű megtenni, napi 15-21 km-es egységekben. Oldalunkon részletes információt, térképet, szálláshelyeket talál az érdeklődő.

www.alpannonia.at
Alpine Bike Tours
Alpine Bike Tours
http://www.alpinebiketours.eu/

Túraterveink folyamatos kiírása az oldalon, nézz be hozzánk és jelentkezz túráinkra! Túrák az osztrák, német, svájci és olasz Alpokon keresztül.

www.alpinebiketours.eu
Andrea az El Caminon
Andrea az El Caminon
http://mundicamino.blog.hu/

Az El Camino zarándokút, azaz a Szent Jakab út személyes útibeszámolója.

mundicamino.blog.hu
Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
Apartman szállás a Mátrában - Borostyán Vendégház
http://www.matravendeghaz.hu

A Borostyán Vendégház a Mátra festői településén, Mátraszentimrén található. Az apartmanház egyszerre legfeljebb 6-8 fő számára kényelmes szálláshely, melyet egyszerre legfeljebb egy társaság részére adunk ki. Mátraszentimre igazi kis turistaparadicsom. Télen a szomszédos Mátraszentistvánba érkező síelők töltik meg a falut élettel, nyáron a pihenni, télen és tavasszal a túrázni, kirándulni vágyók találhatnak hasznos időtöltést.

www.matravendeghaz.hu
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 298 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3624