Hegymászás, hegyi túra, hegyi sport, via ferrata > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hegymászás, hegyi túra, hegyi sport, via ferrata > 14 weboldal. Kategória leírása: Túrák a hegyi sportot kedvelőknek: hegymászás, sziklamászás, Via Ferrata, hótalpazás, kalandtúrák. Hódítsd meg a hegyeket!
Szponzorált linkek
A magashegyi túrázás hatásai
http://www.fsz.bme.hu/mtsz/szakmai/sajhat.htm

A magashegyi túrázás élettani hatásai. A sportmászás az egészséges jó fizikai erővel, nagy fantáziával és kitűnő egyensúlyozó képességgel rendelkezők sportja. A biztosításhoz különleges felszerelés és szakismeret is kell.

A magashegyi túrázás hatásai
Hegyisport Mászóiskola
http://www.hegyisport.hu/

E kis hegymászó iskolai oktatói kötéltársak és barátok immár harmadik évtizede koptatják a köveket, sokszor igen vad sziklafalakon is. A hegymászás komplex sport, de ha nem ijedsz meg egy kisküzdelemtől, talán éppen Neked való! Szolgáltatások: oktatás, hegyi vezetés, tanfolyamok, csapatépítés.

Hegyisport Mászóiskola
Komarnicki Gyula THSE
http://komarnicki.hu/

Komarnicki Gyula THSE - Természetjáró és Hegymászó Sportegyesület oldala.

Komarnicki Gyula THSE
TrekWolf túravezetés
http://trekwolf.hu/

TrekWolf túravezetés: Hegymászás, via ferrata, magashegyi túra, trekking, gyalogtúrák, hótalpas túrák vezetése. Csapatunk tagjai több éves túravezetői múlttal rendelkező alpinisták.

TrekWolf túravezetés
hegymaszas.ro
http://www.hegymaszas.ro/

Arra vállalkozunk mi erdélyi túrázók, hogy bárkivel, határon innen és túl, megismertessük, népszerűsítsük e szabadidős tevékenységet, vagy akár mi is gazdagodjunk élményekkel, barátokkal, túratársakkal.

hegymaszas.ro
Szikla
http://szikla.hu/

Szikla - Mászásról mindent! Információk, fórum, mászóhelyek, műfalak, útitárs kereső.

Szikla
Hópárduc
http://hoparduc.hu/

Hópárduc - Erőss Zsolt, Magyarország vezető expedíciós hegymászójának weboldala.

Hópárduc
Hegyvilág Online
http://www.hegyvilag.hu/

Az oldalon klettersteigekről (túrák A-tól E-ig Ausztriában, Olaszországban, Szlovéniában és Németországban), magashegyi és középhegységi túrákról (Alpok, Kárpátok, Balkán-hegység, Erdély, Bükk, Zemplén, Mátra, Börzsöny, Bakony stb.), valamint a természet szépségeiről olvashatsz.

Hegyvilág Online
Baraka izgalmas gyalogtúrák
http://www.baraka.hu/turak/gyalogturak

Kalandos gyalogtúrák a Baraka szervezésében: magashegyi gyalogtúrák az Alpokban, Ladakh és Taj Mahal, Nepál: Everest alaptábor, Karakorum - K2 alaptábor, Magas tátra gyalogtúra, Peru - Andok túra...

Baraka izgalmas gyalogtúrák
magashegyek.hu
http://www.magashegyek.hu/

Menni, menni, menni - lehetőleg gyalog és magasra. Oldalunk is ezzel kapcsolatos: egyrészt azért jött létre, hogy legyen hol megosztani túrázós, mászós élményeinket, másrészt a közelmúltban belecsaptunk a túraszervezésbe.

magashegyek.hu
Vagabond Kalandiroda
http://kalandiroda.hu/

A Vagabond túráin az a célunk, hogy olyan egyedülálló kiránduló élményeket nyújtsunk a velünk utazóknak, amelyekre sokáig szívesen emlékeznek. Célunk, hogy minél több embernek megmutathassuk a hegyek szépségeit, a lélek szabadságát és az élményt, amit önnön határaink legyőzése adhat. A saját magunk által szervezett és vezetett túrákon a természet szépségét, a hegymászás nagyszerűségét, a hegyek nyújtotta szabadság érzését szeretnénk a hozzánk csatlakozókkal megosztani és egy életre megszerettetni.

Vagabond Kalandiroda
ikaland
http://ikaland.hu/

Kalandutazás, hegyi- és expedíciós élmények. Amit kínálunk: túrasí, hótalpazás, jégmászás, hegymászás, Via Ferrata, sziklamászás, nem csak tapasztalt fanatikusoknak. Aktuális túráinkat megtalálod a túranaptárunkban. Itt a kezdők és a tapasztalt hegymászók is találnak a szintjüknek megfelelő programot.

ikaland
Kalandtúra Somkuti Nándorral
http://www.somkutin.hu/

Kipróbálnád kitartásod a hegyekben? Hegymászás, trekking, kalandtúrák Somkuti Nándor túravezetővel.

Kalandtúra Somkuti Nándorral
Bibircs túrablog
http://bibircs.hu/

Bibircs túrablog: A Kárpátoktól az Alpokig. Útvonalak, ismertetők, csodás fotókkal.

Bibircs túrablog
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749