Geocaching, GPS, kincskeresés, geoládák > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Geocaching, GPS, kincskeresés, geoládák > 9 weboldal. Kategória leírása: Nagyszerű szabadidős tevékenység a geocaching. Geoládák keresése térkép, GPS vagy internet segítségével a természetben.
Szponzorált linkek
geocaching.com
http://www.geocaching.com/

A geocaching nemzetközi, hivatalos weboldala, magyar nyelven is. Ismerd meg a geoládázás élményét! Fedezd fel a világot a ládakeresés által a GPS készüléked segítségével! Találj meg ládákat, írd alá a naplót és nézd mit hagytak hátra a többiek!

geocaching.com
geocaching.hu
http://www.geocaching.hu/

A magyar geocaching központja, geoládák koodinátái, leírások, fényképek, versenyek, letöltések, fórum.

geocaching.hu
gpsgames.hu
http://gpsgames.hu/

Kalandos játék, mégpedig GPS-szel. Mit lehet GPS-szel játszani? Az egyszerű kincskeresésen túl összetettebb, kalandjáték-jellegű élményekben is lehet részed, ismeretlen utakat járhatsz be, vagy épp a GPS-es pontkeresést megfordítva "analóg" leírás alapján kell megtalálnod egy koordinátát.

gpsgames.hu
GeoBolt
http://www.geobolt.hu/

S bár maga a geocaching egy ingyenes játék, nálunk mindent megkaphatsz ahhoz, hogy még érdekesebbé tegyük ezt a sportot: segítünk neked GPS-t választani, geoládát, travel bugot és egyéb interneten követhető dolgokat, geoérméket és számos eredeti amerikai geocaching terméket találsz a palettánkon.

GeoBolt
Magyarország ládatérképe
http://www.geocaching.hu/maps.geo

Geocaching térkép: A kép az aktuális adatbázis alapján készül, így mindig friss.

Magyarország ládatérképe
Kincskeresés Erdélyben
http://www.rejtekhely.ro/

Geotrekking, rejtekhely-vadászat Erdélyben, ezáltal felfedezhetjük Erdély természeti kincseit és látnivalóit. Rejtekhely-vadászat, kincskeresés, kirándulás és túrázás, Erdélyben. GPS készülékkel vagy anélkül. Geodobozok és érdekes helyek. GPS koordináták.

Kincskeresés Erdélyben
Wikipédia: Geocaching
http://hu.wikipedia.org/wiki/Geocaching

A geocaching (a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, játék, mely a kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti, ötvözi a modern technikát (GPS, Internet) a természetjárással, a turizmussal és az ismeretterjesztéssel.

Wikipédia: Geocaching
Geochallenge GPS
http://www.geochallenge.hu/

Fő tevékenységünk a GPS kereskedelem, beleértve a szükséges tartozékokat és térkép-szoftvereket. Hivatalos GARMIN márkakereskedés. A Geochallenge GPS kezdetektől szoros kapcsolatot ápol a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesületel (geocaching.hu és turistautak.hu), fő támogatóként jelen vagyunk az egyesület rendezvényein. Outdoor rendezvényszervező szekciónk cégek-, vagy akár baráti társaságok részére is vállalja csapatépítő tréningek, túrák, terepi játékok szervezését és teljes körű lebonyolítását.

Geochallenge GPS
Geocaching Androidra
http://androlib.blog.hu/2011/01/27/android_es_a_geocaching_1_resz

Tavaly nyár végén már írtam a hivatalos Geocaching app megjelenéséről - akkor inkább még csak érdeklődőként, mert bár régóta terveztem a játék kipróbálását, de még néhány hónapnak el kellett telnie, hogy valóban elinduljak az első ládámért... Ezután viszont hamar függővé tett a dolog, így most egy kicsit a gyakorlatban, saját példákon keresztül is bemutatnám, mi is ez az egész, és miként lehet Androidos telefonnal játszani.

Geocaching Androidra
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749