Barlangtúra, barlangászat, extrém barlangtúra, Aggtelek > Túra, túrázás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Barlangtúra, barlangászat, extrém barlangtúra, Aggtelek > 13 weboldal. Kategória leírása: Érdekel a barlangászat? Barlangtúrák gyermekeknek és felnőtteknek Magyarországon és külföldön.
Szponzorált linkek
Barlanglátogatás Aggtelek
http://anp.nemzetipark.gov.hu/turatipusok-belepojegy-arak

Aggteleki Nemzeti Park: Barlangtúrák, látogatások. Nyitvatartás, belépőjegy árak, információk. Baradla-barlang (Aggteleki cseppkőbarlang), Béke-barlang, Vass Imre-barlang - Jósvafő, Kossuth-barlang, Rákóczi-barlang, Meteor-barlang.

Barlanglátogatás Aggtelek
Szemlő-hegyi barlang
http://www.szemlohegyi.atw.hu/

A jelenleg 2200 méter hosszban feltárt, fokozottan védett barlang Budapest egyik legértékesebb természeti kincse. A túraútvonal mintegy 250 méter, melyet a látogatók kényelmes betonjárdákon és lépcsőkön járhatnak be. Korhatár nélkül látogatható (babakocsival, kerekesszékkel is lehetséges a látogatás). A túra időtartama kb. 40 perc.

Szemlő-hegyi barlang
Pál-völgyi barlang
http://palvolgyi.atw.hu/

A barlang máig feltárt hossza 29 km, ebből a túraútvonal 500 méter. Ez Magyarország második leghosszabb barlangja. A meseszerű cseppkövek, különleges szikla alakzatok évezredek óta változatlan formában várják a látogatót. A hőmérséklet egész évben állandó, 10°C, ezért nyáron érdemes melegebben öltözni.

Pál-völgyi barlang
Abaligeti barlang
http://www.abaligetibarlang.hu/

Abaligeti barlang, ceppkőbarlang és Denevérmúzeum, föld alatti csoda a Mecsekben. A csoportok minden egész órakor indulnak, az utolsó vezetés zárás előtt egy órával.

Abaligeti barlang
Barlangtúrák Budapest alatt
http://barlangaszat.hu/

A Pál-völgyi-barlangrendszer Magyarország leghosszabb barlangja. Ez a rejtett világ már nem csak a szakavatott kutatók számára látogatható, hanem olyan természetkedvelő érdeklődők számára is, akiknek nincs barlangász előképzettségük. A barlang bejárása kalandos, hiszen a barlangban nincs világítás és kiépítés. Kúszni és mászni kell, fény csak sisaklámpáinkból világít. Programok: osztályoknak, extrém barlangtúrák, csapatépítés, földalatti földrajzórák, barlangi születésnap...

Barlangtúrák Budapest alatt
Szentgáli-kőlik kalandtúrák
http://www.szentgali-kolik.hu/

Ha szakvezetésünkkel ellátogat a Szentgáli-kőlikba, nem csupán egy izgalmas kalandtúra résztvevője lesz, de évmilliók változatos földtörténeti eseményeivel, illetve – az egyedülálló régészeti leletanyagnak köszönhetően – a barlangban évezredekkel ezelőtt élt elődeink életének történetével is megismerkedhet. A barlangtúrákat a március 15. és október 31. közötti időszakban, naponta indítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Szentgáli-kőlik kalandtúrák
Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
http://barlangtura.hu/

IBBS Ifjúsági Barlangtúra és Barlangi Sportterápia egyesület weboldala. Solymári barlangtúrák iskolai csoportoknak, baráti társaságoknak, valamint sportterápiai programunkat ajánljuk asztmás, légúti megbetegedésben küzdő gyermekeknek. A Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.

Barlangtúrák a Solymári-ördöglyukban
extrém élmény: barlangtúrák
http://www.extremelmeny.hu/barlangturak.php

Szeretnéd megismerni a föld alatti titkos világot? Szívesen látnád a természet csodáit? Kipróbálnál egy új kihívást? A barlangtúra nem kiépített betonjárdán zajlik, nincs villanyvilágítás. A túra hossza kb. 3 órás, melyhez overált, sisakot, lámpát, elemeket, ill. öltözőt biztosítunk. A feladatokat úgy állítjuk össze, hogy egy átlagos fizikai képességű fiatal is teljesíteni tudja. A minimális korhatár 12 év, melyhez szülői beleegyezést kérünk.

extrém élmény: barlangtúrák
Bükki barlangtúrák
http://bnpi.hu/oldal/barlangturak-109.html

Bükki Nemzeti Park - Barlangtúra programok: Szent-István barlang, Anna-barlang, overallos barlangtúrák, körtúrák a bükki "ősember"-barlangokhoz.

Bükki barlangtúrák
kihivas.hu - Barlangi túrák
http://www.kihivas.hu/barlang

Barlangi túráink igen sokrétûek. A lehetõségeket kihasználva járjuk be a hazai és a környezõ országok kiépített, valamint kiépítetlen barlangjait igény szerint. Külföldi túráink egyik fő célpontja a Romániai Bihar hegység Pádisi fennsíkja. Ajánlataink között szerepel egy exkluzív túra Csehországba a Morva-karszt idegenforgalmi barlangjaiba, melyhez bónuszként egy kiépítetlen barlang bejárását is nyújtjuk igény szerint.

kihivas.hu - Barlangi túrák
Két napos barlangtúra Aggteleken
http://www.bekatutaj.net/aggteleki-barlangtura

2015 November 27 és 29 között két napos barlangtúrára indulunk Aggteleken. Tapasztalt túravezetőnk megmutatja a Béke barlangot, a Vass Imre és Kossuth barlangot.Szállás turistaházakban. A túrára jelentkezni kizárólag online a holnapunkon lehet. Aggteleki cseppkőbarlangrendszerbe immár két éve szervezünk túrákat.

Két napos barlangtúra Aggteleken
Kalandos barlangtúrák Orfűn
http://www.orfu.hu/index.php/termeszetesen/32

A Mészégető-források barlangja Orfűn található, az Orfűi-tó közelében. Változatos méretű, aktív patakos barlang. Egyediségét az oldásos formák, vízesések adják, jellegzetessége a kőzet felszínét borító fekete bevonat. A kiépítetlen "vad" barlang vezetéssel, előzetes bejelentkezést követően, térítés ellenében látogatható. A túra hossza 400 méter. A szükséges felszerelést a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság biztosítja a látogatók részére.

Kalandos barlangtúrák Orfűn
Csodabogyós-barlang, Balatonederics
http://www.csodabogyos.hu/

Ha meg szeretné ismerni e Balatonederics közelében nyíló, fokozottan védett természeti érték föld alatti csodáit, egy érdekes és izgalmas kalandtúrára hívjuk Önt... Ne feledje, nálunk mindig szezon van: a túrákra egész évben várjuk a jelentkezőket! A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5200 m, mélysége -121 m (a barlangtúrák ennek a hossznak csupán töredékét érintik). Járatai elsősorban tektonikus mozgások során jöttek létre, így túlnyomórészt hasadékfolyosók, termek és aknák jellemzik.

Csodabogyós-barlang, Balatonederics
Hirdetések
Oldal leírása
tura.wyw.hu: Túrázás, aktív kikapcsolódás friss levegőn, a szabadban. Túrázási lehetőségek minden évszakban, egész évben: gyalogtúra, kerékpártúra, motoros túra, vízitúra, barlangtúra, kalandtúrák, hegyi sportok, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási, sportolási lehetőséget. Geocaching, túraútvonalak, térképek, túrafelszerelések, népszerű turisztikai célpontok, hasznos oldalak egy helyen.
Gyűjteményünkben 302 válogatott túra, túrázás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 302 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3749